....Искам да запитам на колко сек загряване са подгревните свещи на 156-2.4 - имал съм дизели на 8 и на 20 сек/по старите модели/; даваш контакт и изчакваш да изгасне контролната лампа и стартираш....тия ги забелязвам - на доста по малко от 8 сек им гасне контролната индикация за готовност...как стои точно този въпрос при алфите, и как му е програмната организация откъм авто-компа и сензорите; ... и след стартиране, мигането на индикацията за подгревни на таблото, за изгоряла свещ ли е сигнал?...мерси
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подгревни свещи 156-2.4
Collapse
X
-
Re: Подгревни свещи 156-2.4
Първоначално публикувано от mll....гледам с търсачката-няма ного инфо за подгревни, та да запитам... цяло лято, няколко секунди след като запаля колата, за кратко периодче ми мига индикацията за подгревни на таблото, и после спира...досетих се какво е, а и поразпитах из форума и хоп ... имал съм поне 1 изгоряла подгревна...а и два пъти по други причини я закачах на диагностика... и там това казаха.... така ли-казвам...аз,че ви е... м..., решавам да ги обновя, отивам в бош,купувам 5 и на другия ден запретвам ръкави за смяна...да ама-гледам индикацията ми не свети...пак пробвам-пак не свети...на другия ден също не свети - на по следващият -пак не свети...и така...спря да свети...купих си свещи...и проблема ми се уплаши и се оправи; ...баси, сега на склад си имам 5 броя чисто новички...
Искам да запитам на колко сек загряване са тия свещи - имал съм дизели на 8 и на 20 сек/по старите модели; даваш контакт и изчакваш да изгасне контролната лампа..и стартираш....тия ги забелязвам...на доста по малко от 8 сек загряват и им гасне контролната...как стои точно този въпрос при алфите, и как му е програмната организация откъм авто-компа и сензорите;
-
В най големият студ повече от 3 сек. не съм виждал да подгрява мойта. Мигането на контролната лампа е изгоряла свещ'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyХубавите неща стават бавноЧакам да изсъхне боята
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
дависе оплача като стана въпрос за свищи на мен вчера като ми сменяха изгорялата свещ ми я счупиха и сега немогат да я извадят а пък главата неми се отваря майстора каза че двигатела щял да я издуха има ли нещо вярно че сърцето ме боли156 1.9 JTD 105hp
Comment
-
Първоначално публикувано от b0joдависе оплача като стана въпрос за свищи на мен вчера като ми сменяха изгорялата свещ ми я счупиха и сега немогат да я извадят а пък главата неми се отваря майстора каза че двигатела щял да я издуха има ли нещо вярно че сърцето ме боли
Comment
Comment